tiistai 17. helmikuuta 2015

Lomalla viimeinkin




Ollaan jo seuraavan päivän puolella, kun tätä postausta kirjoittelen. Vaikkakin kello on jo yli kaksitoista, niin päätin, että nyt kirjoitan tämän postauksen. Kahden viikon aikana on tapahtunut aika paljonkin asioita. Esimerkiksi olin toissa viikonloppuna parhaan kaverini luona Helsingissä. Matkustin perjantaina Espooseen mummini luokse, jossa olin yhden yön ja seuraavana päivänä innoissani menin Helsinkiin ja vietin taas kerran hauskan päivän parhaan kaverini kanssa.

Viime viikonloppuna (ystävänpäivänä) menin tällä kertaa Keravalle hyvälle kaverilleni yöksi ja kolmestaan katsoimme leffoja, nauroimme ja pidimme muuten hauskaa. Otimme toisistamme kuvia ja kuten noista tokasta ja kolmannesta kuvasta huomaa - en oikeasti osaa olla kameran edessä. Jos otan itsestäni selfietä, niin silloin kuvasta tulee ihan onnistunut, mutta jos joku muu ottaa musta kuvan..

Loma alkoi torstaina ja ai että oon kaivannu lomaa! Vaikkakin haluaisin mennä takaisin kouluun kasaamaan koneita, niin loma oli kyllä tarpeessa. Vaikkakin juuri tällä hetkellä kärsin järkyttävästä kurkkukivusta ja turvonneesta kurkusta, niin loma on mennyt tähän saakka ihan hyvin. Nyt täytyy vain toivoa, että tämä kurkkukipu menisi nopeasti ohi eikä siitä kehittyisi kamalaa flunssaa, jonka olen vasta äskettäin sairastanut. Ei paljoa huvittaisi maata sängynpohjalla puolikuolleena lomalla.

Hyvää hiihtolomaa ne, jotka sitä viettävät nyt sekä ne, joilla lomaa on koko ensi viikko! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti